Návrh na počeštění některých TV stanic

Co se jinam nevešlo ...
rotvajler

Návrh na počeštění­ některých TV stanic

Příspěvekod rotvajler » stř 28 červenec, 2010 20:13

Pane Vyšato dobrý den. Chtěl bych se zeptat jestli by nebylo možné upravit zdroj pro načí­tání­ některých programů které jsou zatí­m v angličtině? Našel jsem nový program pří­mo na stránkách UPC Direct a sice zde:

Kód: Vybrat vše

http://tvprogram.upcdirect.com/TV/


Jedná se o TV programy v češtině i s popisem. Mě konkrétně se jedná o programy Discovery CE a History, které jsou v programu anglicky. Nejspí­š tam budou i programy ostatní­ch TV které nejsou v programu v češtině a myslí­m si, že nejen já bych program v mateřštině uví­tal. Jinak Vašemu softu nemám pří­liš co vytknout, ale zrovna ten anglický program mi není­ pří­liš po chuti. Å lo by s tí­m něco udělat? Děkuji Vám.

admin
Site Admin
Příspěvky: 1625
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Re: Návrh na počeštění­ některých TV stanic

Příspěvekod admin » pát 30 červenec, 2010 18:40

rotvajler píše:Pane Vyšato dobrý den. Chtěl bych se zeptat jestli by nebylo možné upravit zdroj pro načí­tání­ některých programů které jsou zatí­m v angličtině? Našel jsem nový program pří­mo na stránkách UPC Direct a sice zde:

Kód: Vybrat vše

http://tvprogram.upcdirect.com/TV/


Jedná se o TV programy v češtině i s popisem. Mě konkrétně se jedná o programy Discovery CE a History, které jsou v programu anglicky. Nejspí­š tam budou i programy ostatní­ch TV které nejsou v programu v češtině a myslí­m si, že nejen já bych program v mateřštině uví­tal. Jinak Vašemu softu nemám pří­liš co vytknout, ale zrovna ten anglický program mi není­ pří­liš po chuti. Å lo by s tí­m něco udělat? Děkuji Vám.


Koukal jsem na to a myslim si ze to pujde do iTV dodelat. Zkusim to doplnit do dalsi verze iTV.

rotvajler

Příspěvekod rotvajler » sob 31 červenec, 2010 0:31

Super, dí­ky moc.

admin
Site Admin
Příspěvky: 1625
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Příspěvekod admin » pon 02 srpen, 2010 13:42

rotvajler píše:Super, dí­ky moc.


Tak je to pridane v nove verzi 1.6.565 ale jen na dva dny dopredu, na vic to tam nemaji nebo to neni spolehlive.

rotvajler

Discovery CE - opět nenačí­tá program

Příspěvekod rotvajler » ned 10 říjen, 2010 22:36

Pane Vyšato bohužel už několik dní­ iTV nenačí­tá program Discovery CE. Neví­m jestli by to mohlo být tí­m, že na stránkách UPC Direct se kanál nově jmenuje jen Discovery. Předtí­m myslí­m, že název byl Discovery CE, ale v každém pří­padě se jedná o stejný program a ne o klasické Discovery dostupné např. v kabelových sí­tí­ch. Pro jistotu jsem ještě porovnával EPG spolu s jejich programem a je to skutečně tak. Jinak jsem našel program na Discovery CE ( zde pod názvem Discovery Hungary ) v češtině ještě na parabola.cz konkrétně tady:

Kód: Vybrat vše

http://www.parabola.cz/tv-program/?tvs1=122&tvs2=2&tvs3=4&tvs4=5&tvday=0


Ještě stejný problém jsem zaznamenal u programu ESPN America, také se nenačí­tá, ale tady o žádné změně neví­m. Pokud by to šlo opravit bylo by to super.

S pozdravem

admin
Site Admin
Příspěvky: 1625
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Příspěvekod admin » pon 11 říjen, 2010 14:35

Opravim to v dnesni aktualizaci.

rotvajler

Příspěvekod rotvajler » pon 11 říjen, 2010 15:43

OK dí­ky moc.

admin
Site Admin
Příspěvky: 1625
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Příspěvekod admin » pon 11 říjen, 2010 20:56

Opraveno v 1.6.579

rotvajler

Opět problém Discovery CE

Příspěvekod rotvajler » čtv 14 říjen, 2010 22:05

Dobrý večer, zaznamenal jsem problém s programem Discovery CE který nabí­zí­ programy klasického Discovery. Nejsem si jist pokud tento problém trvá od poslední­ opravy, ale nabí­zí­ programy klasického kabelového Discovery. Možná jsem Vás trochu zmát tí­m, že jsem psal, že program se na stránkách UPC Direct nazývá pouze Discovery. Ano je to tak, na stránkách satelitní­ platformy se program opravdu jmenuje Discovery Channel, ale jedná se o program Discovery CE viz.

Kód: Vybrat vše

http://tvprogram.upcdirect.com/TV/Guide/Channel/Discovery+Channel/Today/


Zatí­mco na kabelové platformě zde:

Kód: Vybrat vše

http://tvprogram.upc.cz/TV/Guide/Channel/Discovery/Today/


se jedná o klasické Discovery.

Je to trochu zmatečné, ale při porovnání­ stanic se stejným názvem je vidět, že každá vysí­lá něco jiného.

Snad jsem to ještě ví­c nezamotal. Pokud by to šlo opravit bylo by to super.

admin
Site Admin
Příspěvky: 1625
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Příspěvekod admin » pát 15 říjen, 2010 6:11

Od vcerejsi aktualizace je to opravene a nacita se uz spravne z upcdirect.com kde se jmenuje Discovery Channel

wolfik

Příspěvekod wolfik » ned 31 říjen, 2010 17:07

Dobry den.
1.Neslo by u HistoryChanel a dalsich pridat vice dni i treba ne zcela spolehlive aby se nacetly az za ty data co jsou na 2dny a pak se jen aktualizovaly chybejici.

Kód: Vybrat vše

http://www.tvcentrum.sk/tvdownload/


Kód: Vybrat vše

http://www.programy-tv.cz/tv-program/default.asp


2.Plus okno se vsemy porady na upozorneni v nabidce a checkbox porady na upoz. v hlabnim okne nebo switch \\ Vse/upozorneni // (vim ze v hl. okne tl. je ale musi se prepnou na tv stanice a proklikat se az na konec)

3.Kdyz uz funguje v hl. okne posun drzenim mysi neslo by aby se scrolovalo po sobu drzeni (neco jako universal scroll) a ne jen po dosazeni stran ?

4.Moznost automatickeho spusteni ext. programu pri upozotneni + u poradu na upoz. moznost spustit ext. nebo ne.

Vim ze to jsou celkem zanedbatelne veci ale pri mem handycapu by me to dost zrychlilo praci.
Jinak skvela prace.


Predem dekuji za reakci.

admin
Site Admin
Příspěvky: 1625
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Příspěvekod admin » pon 01 listopad, 2010 14:48

wolfik píše:Dobry den.
1.Neslo by u HistoryChanel a dalsich pridat vice dni i treba ne zcela spolehlive aby se nacetly az za ty data co jsou na 2dny a pak se jen aktualizovaly chybejici.

2.Plus okno se vsemy porady na upozorneni v nabidce a checkbox porady na upoz. v hlabnim okne nebo switch \\ Vse/upozorneni // (vim ze v hl. okne tl. je ale musi se prepnou na tv stanice a proklikat se az na konec)

3.Kdyz uz funguje v hl. okne posun drzenim mysi neslo by aby se scrolovalo po sobu drzeni (neco jako universal scroll) a ne jen po dosazeni stran ?

4.Moznost automatickeho spusteni ext. programu pri upozotneni + u poradu na upoz. moznost spustit ext. nebo ne.

Vim ze to jsou celkem zanedbatelne veci ale pri mem handycapu by me to dost zrychlilo praci.
Jinak skvela prace.


Predem dekuji za reakci.


Ad 1. Na ty dva dny je to kvuli tomu ze na vice dni nebylo zaruceno ze data budou uplna

Ad 2. To jsem nejak nepochopil

Ad 3. Taky nevim co jste tim myslel

Ad 4. To by slo doplnit, ale ten program by se spoustel pri kazdem upozorneni, jinak by se musela pri oznacovani poradu udelat dalsi nabidka a to by zbytecne zabiralo cas. Jinak to jde ale udelat tak ze se nastavi vlastni prehravac pro TV karty v nastaveni a pak pri upozorneni se pravym tlacitkem na upozornovacim oknem vybere z nabidky Spustit vlastni prehravac

wolfik

Příspěvekod wolfik » pon 01 listopad, 2010 18:46

Ad 1. Na ty dva dny je to kvuli tomu ze na vice dni nebylo zaruceno ze data budou uplna

Ad 2. To jsem nejak nepochopil

Ad 3. Taky nevim co jste tim myslel

Ad 4. To by slo doplnit, ale ten program by se spoustel pri kazdem upozorneni, jinak by se musela pri oznacovani poradu udelat dalsi nabidka a to by zbytecne zabiralo cas. Jinak to jde ale udelat tak ze se nastavi vlastni prehravac pro TV karty v nastaveni a pak pri upozorneni se pravym tlacitkem na upozornovacim oknem vybere z nabidky Spustit vlastni prehravac

1.tim se myslel ze se ty spatna data stejne po spusteni prepisou na ty spravna na 2 dny (jde o vyhledavani a upozorneni na abych mohl nakrmit recorder na dele nez 2dny)

obraz snad rekne vic .. ono se to dost blbe popisuje .
2.
Obrázek

Obrázek

3.
http://img261.imageshack.us/img261/962/video20101101183455.mp4

admin
Site Admin
Příspěvky: 1625
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Příspěvekod admin » pon 01 listopad, 2010 19:01

Porady k upozorneni v hlavni nabidce jsou pouze pro aktualni den, je to kvuli tomu aby data pro dalsi dny zbytecne nezabirali pamet. Nacitaji se vsechny pouze pokud se vybere Prohlizeni programu v okne. Pokud chcete videt vsechny porady k upozorneni tak staci zvolit Vyhledavani a oznacovani poradu (dvakrat kliknout pravym tlacitkem na ikonu) a pak vybrat jen k upozorneni a je to.

U tech stanic kde byly 2 dny jsem zvetsil rozsah na 5 dni, pokud ale program nebude cely tak pak bude lepsi v nastaveni zaskrtnou u techto stanic Po spusteni aktualizovat data pro tuto stanici.

wolfik

Příspěvekod wolfik » pon 01 listopad, 2010 19:22

mvysata píše:Porady k upozorneni v hlavni nabidce jsou pouze pro aktualni den, je to kvuli tomu aby data pro dalsi dny zbytecne nezabirali pamet. Nacitaji se vsechny pouze pokud se vybere Prohlizeni programu v okne. Pokud chcete videt vsechny porady k upozorneni tak staci zvolit Vyhledavani a oznacovani poradu (dvakrat kliknout pravym tlacitkem na ikonu) a pak vybrat jen k upozorneni a je to.

U tech stanic kde byly 2 dny jsem zvetsil rozsah na 5 dni, pokud ale program nebude cely tak pak bude lepsi v nastaveni zaskrtnou u techto stanic Po spusteni aktualizovat data pro tuto stanici.


Dekuji za upravu na 5dni . (y) a jeste bych se tedy zeptal ci by alespon neslo presunout to tlacitko z konce na zacatek.


Zpět na „Všeobecné dotazy k programu iTV“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů