Import do Vyhledávání a označování pořadů k upozorňování

Co se jinam nevešlo ...
stoupa2011

Import do Vyhledávání­ a označování­ pořadů k upozorňování­

Příspěvekod stoupa2011 » pon 18 červenec, 2011 15:44

Bylo by možné implementovat funkci importování­ (možno i export) názvů pořadů v jednoduchém TXT souboru (jeden řádek = název pořadu)? Zadávat jednotlivé pořady po jednom mi připadá zdlouhavé. Samozřejmě filtr pro vyhledávané pořady by se přiřadil pro všechny importované pořady ať se nemusí­ předělávat hromada kódu :) .

Jinak dí­ky za vynikají­cí­ program, jen tak dál..

admin
Site Admin
Příspěvky: 1619
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Příspěvekod admin » úte 19 červenec, 2011 7:16

Urcite by to slo nejak udelat, zkusim to nejak vymyslet.

admin
Site Admin
Příspěvky: 1619
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Příspěvekod admin » čtv 18 srpen, 2011 9:16

Bude to tak ze se do adresare programu iTV ulozi soubor, jmenovat se bude zrejme sablony.txt kde budou ulozena jednotliva slova, na kazdem radku jedno a pri spusteni si je iTV nacte a oznaci s nima porady k upozorneni.

stoupa2011

Příspěvekod stoupa2011 » čtv 18 srpen, 2011 16:13

dí­ky, funguje to parádně. Good JOB :D

stoupa2011

Příspěvekod stoupa2011 » úte 13 září, 2011 16:04

Jestě jednou dí­k. Byla by možná drobná modifikace? V tento okamžik se zadaný pořad v sablony.txt označí­, obsahuje-li slovo v názvu a v popisku pořadu. Å lo by implementovat nějaký "přepí­nač", aby se pořad zobrazil k upozornění­ jen z názvu pořadu a nikoliv i z jeho popisku? Nebo i obráceně nebo i oboje...

admin
Site Admin
Příspěvky: 1619
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Příspěvekod admin » čtv 22 září, 2011 9:28

stoupa2011 píše:Jestě jednou dí­k. Byla by možná drobná modifikace? V tento okamžik se zadaný pořad v sablony.txt označí­, obsahuje-li slovo v názvu a v popisku pořadu. Å lo by implementovat nějaký "přepí­nač", aby se pořad zobrazil k upozornění­ jen z názvu pořadu a nikoliv i z jeho popisku? Nebo i obráceně nebo i oboje...


Zkusim tam jednoduse dodelat neco na zpusob ze by se na konci vyrazu dal strednik a za nim by se daly pripadne ridici znaky (jako csv format)

Treba Terminator;N nebo P

N- hledat pouze v nazvu
P - pouze v popisu

Klasicky bez niceho jako je to ted by hledalo v obojim

admin
Site Admin
Příspěvky: 1619
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Příspěvekod admin » čtv 29 září, 2011 20:01

Format tedy bude

Hledany vyraz;priznaky

Priznaky budou:

S ... hledat v nazvu stanice
N ... v nazvu poradu
P ... v popisu poradu
D ... pouze delsi porady nez nastavena delka

stoupa2011

Příspěvekod stoupa2011 » pát 30 září, 2011 8:11

Dí­ky moc, funguje to bezvadně. Akorát jsem teď objevil drobnou chybičku:

Zřejmě se pořady nenačí­tají­ všechny z sablony.txt, ale jen několik do určitého počtu (limit nějakého datového typu)? V sablony.txt mám teď 1400 řádků.
Pokud přesunu pořad z poslední­ho mí­sta na začátek, je potom po restartu programu označen k upozornění­. Ale je-li ve spodní­ části nebo na poslední­m mí­stě, tak po restartu není­ označen k upozornění­.

admin
Site Admin
Příspěvky: 1619
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Příspěvekod admin » pát 30 září, 2011 9:07

To je mozne ze je tam nejake omezeni, 1400 radku je dost. To mate vyexportovany cely csfd.cz, ne? :)

stoupa2011

Příspěvekod stoupa2011 » pát 30 září, 2011 13:20

Cely csfd.cz ne, jen pro jeden film CZ, SK nebo EN názvy :)

admin
Site Admin
Příspěvky: 1619
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Příspěvekod admin » pon 10 říjen, 2011 14:25

Tak je to zvyseno na 10.000

stoupa2011

Příspěvekod stoupa2011 » pon 10 říjen, 2011 16:52

Dí­ky moc, šlapeto ... tedy načí­táto to vše :D
Jen tak dál...

admin
Site Admin
Příspěvky: 1619
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Příspěvekod admin » pon 10 říjen, 2011 17:03

No rikam si, ze mozna by nekoho zajimalo jak jste ty data vyexportoval, treba by mel nejakej filmovej fanousek zajem udelat si taky takovy upozornovaci seznam :)

avod

Příspěvekod avod » sob 26 listopad, 2011 20:22

Přesně jak to pí­še admin mvysata: chtělo by to po těch spoustě dotazů a íºspěšného vyřešení­ taky návod, jak to stoupa2011 udělal, že mu to šlape :shock:
Přeinstalovával jsem si několikrát Windows a vždy jsem o nějaký pořad přišel, protože ty označené pořady zmizely. Jak jsem zajásal, když se objevila možnost exportovat pořady k označení­.
Přeinstaloval jsem Win, zadal exportovanou adresu do googlu a NIC!!!
Čekal jsem, že se v programu objeví­ možnost importovat pořady k upozornění­ /podobně jako je to v Kubikovi Dreamcom/, ale nic. Takže jdu znovu označovat své oblí­bené programy a přemýšlet, které to asi byly :(
Tonda

admin
Site Admin
Příspěvky: 1619
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Příspěvekod admin » sob 26 listopad, 2011 21:11

Staci si pred preinstalaci nekam zazalohovat soubor itv.cfg a je to, v nem jsou ulozeny vsechny sablony a upozorneni.

Ten export pro Google je jen export, z nej to porady zpetne neoznaci k upozorneni.


Zpět na „Všeobecné dotazy k programu iTV“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti