Chyby v programech ČT

Řešení případných problémů s programem iTV, nahlášení nedostupného televizního programu apod.
jis
Příspěvky: 483
Registrován: ned 13 duben, 2008 0:33

Re: Chyby v programech ČT

Příspěvekod jis » pát 02 říjen, 2015 23:15

jis píše:Nahodilý text typu "2000" různě v textech programů (nejen ČT), už zde ani nezmiňuji.
Přece jen ho zmí­ní­m, protože způsobuje, že nefunguje vyhledávání­ a označování­ pořadů, neboť např. na takto stažený název pořadu "Impérium - Mafie v A 2000 tlantic City III" nezafunguje šablona "Impérium - Mafie v Atlantic City". Není­ to tedy jen kosmetický problém.
Používám program iTV od roku 2008

admin
Site Admin
Příspěvky: 1625
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Re: Chyby v programech ČT

Příspěvekod admin » pon 05 říjen, 2015 8:37

Netuší­m proč se to tam objevuje a tí­m pádem ani jak to odstranit, programem iTV to není­, to by dělalo všem.

jis
Příspěvky: 483
Registrován: ned 13 duben, 2008 0:33

Re: Chyby v programech ČT

Příspěvekod jis » pát 09 říjen, 2015 16:53

Prosí­m ostatní­, aby vyzkoušeli vyhledat text "2000" v textech/šablonách, zda jim to program iTV nedělá také (mrší­ názvy a popisy pořadů). Zaškrtl jsem pouze vyhledávání­ v názvech pořadů pro větší­ názornost:
Obrázek
Pořad "2000 let britské historie" je samozřejmě v pořádku :)
Používám program iTV od roku 2008

admin
Site Admin
Příspěvky: 1625
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Re: Chyby v programech ČT

Příspěvekod admin » ned 11 říjen, 2015 20:16

Jsem zvědavý kolik lidí­ se ozve, že mají­ stejný problém....

jis
Příspěvky: 483
Registrován: ned 13 duben, 2008 0:33

Re: Chyby v programech ČT

Příspěvekod jis » pon 12 říjen, 2015 17:23

To já též. Trápí­ mě to na 3 různých PC.
Používám program iTV od roku 2008

jis
Příspěvky: 483
Registrován: ned 13 duben, 2008 0:33

Re: Chyby v programech ČT

Příspěvekod jis » pon 14 březen, 2016 15:13

Nemůže být pří­činou výše popisovaných problémů to, že nastavení­ pořadů k upozornění­ na týden dopředu provádí­m pouze na jednom ze 3 PC a pří­slušný soubor C:\Program Files\iTV\itv.cfg pak rozkopí­ruji na ta ostatní­ (před nakopí­rování­m souboru na nich samozřejmě iTV ukončí­m)?

Také se mi často stává, že není­ nahraná část programu pro daný den. Např. dnes mi na ČT2 chyběly všechny programy mezi 20-24h, provedl jsem aktualizaci všech dnů a už je to v pořádku.
Používám program iTV od roku 2008

admin
Site Admin
Příspěvky: 1625
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Re: Chyby v programech ČT

Příspěvekod admin » sob 19 březen, 2016 9:16

Ten config soubor na to mit vliv nebude, pokud cast programu chybi tak je to spis tim ze se v okamziku nacitani programu zrejme nacetl spatne.

jis
Příspěvky: 483
Registrován: ned 13 duben, 2008 0:33

Re: Chyby v programech ČT

Příspěvekod jis » ned 03 duben, 2016 9:59

Na sobotu 9.4. se špatně zobrazuje program ČT2, znovunačtení­ dat nepomáhá:
Obrázek
Používám program iTV od roku 2008

jis
Příspěvky: 483
Registrován: ned 13 duben, 2008 0:33

Re: Chyby v programech ČT

Příspěvekod jis » ned 03 duben, 2016 10:19

jis píše:Prosí­m ostatní­, aby vyzkoušeli vyhledat text "2000" v textech/šablonách, zda jim to program iTV nedělá také (mrší­ názvy a popisy pořadů). Zaškrtl jsem pouze vyhledávání­ v názvech pořadů pro větší­ názornost:
Obrázek
Pořad "2000 let britské historie" je samozřejmě v pořádku :)
Tento problém stále trvá:
Obrázek
Používám program iTV od roku 2008

jis
Příspěvky: 483
Registrován: ned 13 duben, 2008 0:33

Re: Chyby v programech ČT

Příspěvekod jis » ned 03 duben, 2016 10:29

jis píše:Ano, u O2. Tak udělejme pokus. Řekněte mi, jakou stránku mám zobrazit a já vám pošlu její­ zdrojový kód. Vy si ho pak porovnáte se svým.

Tato nabí­dka stále platí­.

Nebo pokud má iTV nějakou možnost debug módu, nabí­zí­m se jako pokusný králí­k k provedení­ testů načí­tání­ dat.
Používám program iTV od roku 2008

admin
Site Admin
Příspěvky: 1625
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Re: Chyby v programech ČT

Příspěvekod admin » ned 03 duben, 2016 20:54

Pokud se při startu podrží­ klávesa Escape tak iTV ukládá soubory které stahuje pro jednotlivé stanice, tak to zkuste, snad tam půjde něco vyčí­st

jis
Příspěvky: 483
Registrován: ned 13 duben, 2008 0:33

Re: Chyby v programech ČT

Příspěvekod jis » ned 03 duben, 2016 21:54

A lze to zkombinovat i s CTRL, aby se stáhla kompletní­ data znovu?
Používám program iTV od roku 2008

admin
Site Admin
Příspěvky: 1625
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Re: Chyby v programech ČT

Příspěvekod admin » pon 04 duben, 2016 5:41

Jde

Odesláno z mého SM-G800F pomocí­ Tapatalk

jis
Příspěvky: 483
Registrován: ned 13 duben, 2008 0:33

Re: Chyby v programech ČT

Příspěvekod jis » pon 04 duben, 2016 8:38

Spuštěno na W7. Debug soubory se vytvořily, přestože neustále vyskakovala tato hláška:
Obrázek

Kde je ta zmiňovaná informace? Nemohl jsem ji nají­t.

Má se nastavit íºplné ří­zení­ pro koho, pro jakého uživatele? Protože pro everyone je nastaveno:
Obrázek
Používám program iTV od roku 2008

admin
Site Admin
Příspěvky: 1625
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Re: Chyby v programech ČT

Příspěvekod admin » pon 04 duben, 2016 11:52

No lepsi iTV znovu nainstalovat pres instalacni program a pak zkopirovat config soubor. Je to ale divne kdyz nemuze zapisovat protoze pak nechapu jak zapise datove soubory ale asi to bude tim ze mate pro kazdeho uzivatele PC jiny profil


Zpět na „Problémy s programem iTV“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů