Chyby v programech ČT

Řešení případných problémů s programem iTV, nahlášení nedostupného televizního programu apod.
jis
Příspěvky: 483
Registrován: ned 13 duben, 2008 0:33

Re: Chyby v programech ČT

Příspěvekod jis » pon 01 září, 2014 21:22

Jo, to jsem si také všiml. Doufejme, že je to jen ojedinělá chyba a ne nějaký nový trend.
Používám program iTV od roku 2008

jis
Příspěvky: 483
Registrován: ned 13 duben, 2008 0:33

Re: Chyby v programech ČT

Příspěvekod jis » pon 08 září, 2014 16:08

Narazil jsem na další­ problém, zde je oficiální­ ČT program na 20.9.:
Obrázek
A zde je stejný program, jak ho načte iTV:
Obrázek
Fakt už neví­m, co tam zase mají­ špatně.
Používám program iTV od roku 2008

admin
Site Admin
Příspěvky: 1622
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Re: Chyby v programech ČT

Příspěvekod admin » pon 08 září, 2014 22:27

Koukám na to a u mně je to v pořádku, tak nevim

jis
Příspěvky: 483
Registrován: ned 13 duben, 2008 0:33

Re: Chyby v programech ČT

Příspěvekod jis » pon 08 září, 2014 23:15

Jak se teď dí­vám, na PC doma se mi to také načetlo správně. Na notebooku jsem přitom podržel při startu iTV klávesu Ctrl, aby byla jistota, že se data načtou korektně, zí­tra to znovu prověří­m.
Používám program iTV od roku 2008

jis
Příspěvky: 483
Registrován: ned 13 duben, 2008 0:33

Re: Chyby v programech ČT

Příspěvekod jis » úte 09 září, 2014 11:25

jis píše:Jak se teď dí­vám, na PC doma se mi to také načetlo správně. Na notebooku jsem přitom podržel při startu iTV klávesu Ctrl, aby byla jistota, že se data načtou korektně, zí­tra to znovu prověří­m.
Jak jsem psal, na jednom PC v pořádku, ale na druhém stále špatně. Nepomohla ani Aktualizace dat pro daný den, ani Aktualizace dat pro všechny dny. Tak jsem znovu podržel při startu programu iTV klávesu Ctrl, aby se íºplně znovu načetla data, ale beze změny, přitom jsem v Aviře pro jistotu vypnul real-time protection i Windows firewall. Je nějaký další­ trik, jak donutit program iTV načí­st data správně?
Používám program iTV od roku 2008

admin
Site Admin
Příspěvky: 1622
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Re: Chyby v programech ČT

Příspěvekod admin » stř 17 září, 2014 8:52

Leda jestli to nemeni nejaka proxy nebo tak neco, jinak si to nedovedu vysvetlit. Ty data musi byt zmenena, jinak by je iTV nacetlo.

jis
Příspěvky: 483
Registrován: ned 13 duben, 2008 0:33

Re: Chyby v programech ČT

Příspěvekod jis » stř 17 září, 2014 14:49

Rozumí­m, ale je zvláštní­, že se to děje jen někdy a jen u CT kanálů. Až se vrátí­m z dovolené, budu to dál sledovat.
Používám program iTV od roku 2008

uživatel
Příspěvky: 77
Registrován: sob 19 duben, 2008 10:06

Re: Chyby v programech ČT

Příspěvekod uživatel » pon 22 září, 2014 10:57

Mně se to taky dří­v stalo. A dnes jsem otevřel okno, kanály ČT posunuté. Dal jsem aktualizovat dnešek, nic se nestalo. Zavřel jsem okno, znovu otevřel, chví­li bylo bí­lé, jak se asi data načí­tala a pak se vše zobrazilo OK.

Asi tohle nepomůže v řešení­ problému, ale aspoň je vidět, že to není­ záležitost jednoho uživatele nebo PC.

jis
Příspěvky: 483
Registrován: ned 13 duben, 2008 0:33

Re: Chyby v programech ČT

Příspěvekod jis » pon 22 září, 2014 13:13

Dí­ky :)
Používám program iTV od roku 2008

jis
Příspěvky: 483
Registrován: ned 13 duben, 2008 0:33

Re: Chyby v programech ČT

Příspěvekod jis » úte 30 září, 2014 11:00

Děje se mi to stále, třeba dnes, spustí­m iTV a pro ČT1 se mi zobrazuje program pro ČT2 a pro ČT2 se zase zobrazuje program pro ČT24. Dám aktualizovat tento den a už je to správně. Přitom jsem včera dával aktualizovat program pro všechny dny.
Používám program iTV od roku 2008

jis
Příspěvky: 483
Registrován: ned 13 duben, 2008 0:33

Re: Chyby v programech ČT

Příspěvekod jis » sob 04 říjen, 2014 16:21

Trochu na jinou notu: Uví­tal bych, kdyby se pro programy ČT načí­taly i atributy jako P, L, )D(, D, ZJ, T, ST, AD, HD, čb, 4:3. Hodně mi to v iTV chybí­ a musí­m kvůli tomu paralelně k aplikaci iTV použí­vat i TV program na stránkách ČT.

PS: Prohlí­ží­m si program na pří­ští­ týden a opět jsem narazil na známý problém - v pátek mám do ČT1 kanálu načtený program ČT2, do ČT2 kanálu program ČT24. Aktualizace daného dne vše srovnala.
Používám program iTV od roku 2008

uživatel
Příspěvky: 77
Registrován: sob 19 duben, 2008 10:06

Re: Chyby v programech ČT

Příspěvekod uživatel » pát 10 říjen, 2014 8:28

Po dnešní­m zapnutí­ PC a otevření­ okna s programy je do 12:00 všechno OK. Od 12:00 dále jsou programy ČT posunuty: 1 -> D/Art -> Sport -> 24 -> 2 -> 1. Sloupky programů mám ale v pořadí­ 1, 2, D/Art, Sport, 24 a nejsou všechny vedle sebe.
Nedalo by se z nějakého tempu toho okna vyčí­st problém?

admin
Site Admin
Příspěvky: 1622
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Re: Chyby v programech ČT

Příspěvekod admin » pon 13 říjen, 2014 13:38

Nedalo mi to a ještě jednou jsem na to koukal v čem by mohla být chyba a jediná možnost je že na některý den nebyl tv program na stránkách České televize kompletní­, některé stanice chyběli a tí­m pádem byl jiný počet sloupců s programem. Takže jsem to popupravil, program se parsuje po blocí­ch, přičemž každý blok se kontroluje na správnost stanice takže už by to mělo být v pořádku.

Při startu podržte CTRL ať se data znovu načtou a pak dejte vědět jestli už je to ok

jis
Příspěvky: 483
Registrován: ned 13 duben, 2008 0:33

Re: Chyby v programech ČT

Příspěvekod jis » pon 13 říjen, 2014 15:02

admin píše:Při startu podržte CTRL ať se data znovu načtou a pak dejte vědět jestli už je to ok
Určitě, budu to hlí­dat :)

Admine, náhodou jste se nedí­val na toto?
jis píše:Uví­tal bych, kdyby se pro programy ČT načí­taly i atributy jako P, L, )D(, D, ZJ, T, ST, AD, HD, čb, 4:3. Hodně mi to v iTV chybí­ a musí­m kvůli tomu paralelně k aplikaci iTV použí­vat i TV program na stránkách ČT.
Používám program iTV od roku 2008

admin
Site Admin
Příspěvky: 1622
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Re: Chyby v programech ČT

Příspěvekod admin » pon 13 říjen, 2014 15:55

Zatim ne


Zpět na „Problémy s programem iTV“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: MSN [Bot] a 4 hosti