Barrandov plus

Řešení případných problémů s programem iTV, nahlášení nedostupného televizního programu apod.
chrom

Barrandov plus

Příspěvekod chrom » pon 25 květen, 2015 17:15

Po přidání­ této stanice mi přestal program fungovat

stoupa2011

Re: Barrandov plus

Příspěvekod stoupa2011 » pon 25 květen, 2015 17:47

Také se přidávám, po vložení­ do seznamu programů po chvilce ITV spadne, pomůže pouze CTRL+start ITV a rychlé odebrání­ programu Barrandov plus. Restart nepomáhá ani start CTRL+start ITV. Jen co dojde k načí­tání­ Barrandov plus, ITV opět padá.

kmet
Příspěvky: 38
Registrován: stř 09 leden, 2008 20:45

Re: Barrandov plus

Příspěvekod kmet » pon 25 květen, 2015 18:20

Děla mi to to samé po přidání­ Barandov Plus program spadne.....
preinstalace

admin
Site Admin
Příspěvky: 1622
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Re: Barrandov plus

Příspěvekod admin » úte 26 květen, 2015 13:45

Zkouší­m to a funguje mi to, jak na Windows XP tak na Vistách.

kmet
Příspěvky: 38
Registrován: stř 09 leden, 2008 20:45

Re: Barrandov plus

Příspěvekod kmet » úte 26 květen, 2015 15:50

Nevim jak na windows 7 a Vista, ale na windows 8 a 8.1 to zatim nejde, program po chvilce asi 15 sekund spadne.
preinstalace

admin
Site Admin
Příspěvky: 1622
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Re: Barrandov plus

Příspěvekod admin » úte 26 květen, 2015 17:51

Na Windows 7 to taky jde bez problémů, zí­tra kouknu na ty Windows 8

stoupa2011

Re: Barrandov plus

Příspěvekod stoupa2011 » úte 26 květen, 2015 19:25

Tak pomohla přeinstalace programu.
Win7x64

admin
Site Admin
Příspěvky: 1622
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Re: Barrandov plus

Příspěvekod admin » stř 27 květen, 2015 10:06

TO je divné, mělo by stačit smazat datové soubory ale možné je všechno

stoupa2011

Re: Barrandov plus

Příspěvekod stoupa2011 » stř 27 květen, 2015 15:47

Výmaz datových souborů jsem také zkoušel - padalo.

kmet
Příspěvky: 38
Registrován: stř 09 leden, 2008 20:45

Re: Barrandov plus

Příspěvekod kmet » stř 27 květen, 2015 16:14

Dobrý den,
vymazal jsem datove soubory zatim asi 1 hod program běží­ s i programem Barandov Plus. mam windows 8.1 64 bit
kmet
preinstalace


Zpět na „Problémy s programem iTV“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti