Pády iTV

Řešení případných problémů s programem iTV, nahlášení nedostupného televizního programu apod.
admin
Site Admin
Příspěvky: 1612
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Re: Pády iTV

Příspěvekod admin » úte 22 prosinec, 2015 10:22

Jedine co ma jiny zdroj dat, je Barrandov Plus, prehodim ho jinam jestli to pomuze...

12Timur

Re: Pády iTV

Příspěvekod 12Timur » čtv 31 prosinec, 2015 14:30

Vše v pořádku, nepadá

Petrstik

Re: Pády iTV

Příspěvekod Petrstik » sob 10 prosinec, 2016 11:54

Dnes mi začal z ničeho nic padat iTV, jak jsem zde viděl tak jsem zkusil odmazat itv soubory. Padá při načí­tání­ rádia Proglas

admin
Site Admin
Příspěvky: 1612
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Re: Pády iTV

Příspěvekod admin » ned 11 prosinec, 2016 17:39

Tak by to melo byt dobry, staci restartovat a aktualizovat iTV.

jis
Příspěvky: 483
Registrován: ned 13 duben, 2008 0:33

Re: Pády iTV

Příspěvekod jis » úte 20 prosinec, 2016 10:50

Také mi program iTV po poslední­ aktualizaci začal padat okamžitě po spuštění­ a to na dvou různých počí­tačí­ch. Vymazal jsem všechny soubory *.itv, čí­mž jsem přišel o historii, program si po spuštění­ znovu vše načetl, ale nakonec zase spadl.
Když ho teď znovu spustí­m, tak běží­.
Když ho znovu spustí­m a přitom podrží­m klávesu ctrl, tak běží­.
Mám v něm 12 stanic a pro všechny se program zobrazuje.

Čí­m to mohlo být?
Používám program iTV od roku 2008

admin
Site Admin
Příspěvky: 1612
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Re: Pády iTV

Příspěvekod admin » stř 21 prosinec, 2016 8:15

Priste staci mazat jen iTV soubory s aktualnim datumem a novejsim, ty starsi na to nemaji vliv a muzou tam zustat. Stejne jako kdyz se podrzi klavesa CTRL.

Pokud tam mate jen 12 stanic tak mi napiste jake a ja to zkusim u sebe.

admin
Site Admin
Příspěvky: 1612
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Re: Pády iTV

Příspěvekod admin » stř 21 prosinec, 2016 10:53

Tak jsem to našel, dělalo to při načí­tání­ stanice FilmBox na 2.1.2017, stačí­ iTV aktualizovat a už to půjde. Naví­c jsem tam přidělal ukládání­ log soubory s výpisem které stanice se zrovna načí­tají­, podle čeho se dá pak určit při načí­tání­ které stanice a jakého data se to zaseklo.

jis
Příspěvky: 483
Registrován: ned 13 duben, 2008 0:33

Re: Pády iTV

Příspěvekod jis » stř 21 prosinec, 2016 14:33

admin píše:Tak jsem to našel, dělalo to při načí­tání­ stanice FilmBox na 2.1.2017, stačí­ iTV aktualizovat a už to půjde
Přesně, to byla moje 12. stanice. Omlouvám se, že jsem nereagoval, jsem v práci, odpověděl bych až večer.

admin píše:Naví­c jsem tam přidělal ukládání­ log soubory s výpisem které stanice se zrovna načí­tají­, podle čeho se dá pak určit při načí­tání­ které stanice a jakého data se to zaseklo.
Perfektní­, dí­ky moc za opravu.
Používám program iTV od roku 2008

Petrstik

Re: Pády iTV

Příspěvekod Petrstik » stř 25 leden, 2017 12:35

Dobrý den, dnes mě program z ničeho nic padá ihned po spuštění­ (win 10) - nepomáhá ani spuštění­ kompatibility. ani jako správce.

admin
Site Admin
Příspěvky: 1612
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Re: Pády iTV

Příspěvekod admin » čtv 26 leden, 2017 8:46

Poslete mi na mail soubor itv.log z adresare s iTV, vim o Proglasu ktery zpusobuje padani pri nacitani, jestli ale nepada jeste neco.

Nebo kouknete na ten itv.log ktera stanice je tam uvedena jako posledni

admin
Site Admin
Příspěvky: 1612
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Re: Pády iTV

Příspěvekod admin » čtv 26 leden, 2017 13:45

Tak je to opravené...

Drbo
Příspěvky: 13
Registrován: úte 07 červenec, 2009 14:42

Re: Pády iTV

Příspěvekod Drbo » pon 12 únor, 2018 16:05

Po poslední­ aktualizaci Win 10 mi začal padat iTV. Spustí­ se se startem Win tak, jak je nastaveno, ale okamžitě spadne... Pokud naskočí­ nějaká aktivní­ upozornění­, nejde s nimi nic dělat, za chví­li zmizí­ ikona z lišty a tí­m to končí­. :(

admin
Site Admin
Příspěvky: 1612
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Re: Pády iTV

Příspěvekod admin » pon 12 únor, 2018 17:29

Zkuste pri startu iTV podrzet klavesu CTRL, zrejme se spatne nahrala data a ted to pada. Pokud by to nepomohlo tak se kouknete do souboru itv.log na jmeno posledni nacitane stanice, jestli to nepada na ni.

Drbo
Příspěvky: 13
Registrován: úte 07 červenec, 2009 14:42

Re: Pády iTV

Příspěvekod Drbo » pon 12 únor, 2018 18:03

admin píše:Zkuste pri startu iTV podrzet klavesu CTRL, zrejme se spatne nahrala data a ted to pada. Pokud by to nepomohlo tak se kouknete do souboru itv.log na jmeno posledni nacitane stanice, jestli to nepada na ni.

Zkusil jsem - bylo to trochu lepší­ v tom, že se viditelně delší­ dobu načí­taly programy, dokonce jsem mohl i otevří­t okno programu a tak, ale cca po třech minutách to spadlo stejně. Druhý pokus identický. Neví­m, v jakém pořadí­ se nahrávají­ programy, ale podle logu se mi zdá, že se nahrálo všechno, respektive pokud způsobila pád nějaká stanice, tak poslední­, co mám v seznamu a to je ČR 1 - Radiožurnál.

admin
Site Admin
Příspěvky: 1612
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Re: Pády iTV

Příspěvekod admin » pon 12 únor, 2018 18:32

Bylo to tim Radiozurnalem. Zkuste program restartovat...


Zpět na „Problémy s programem iTV“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti