Nefunkční proxy ve verzi 1.5.487?

Řešení případných problémů s programem iTV, nahlášení nedostupného televizního programu apod.
jis
Příspěvky: 483
Registrován: ned 13 duben, 2008 0:33

Nefunkční­ proxy ve verzi 1.5.487?

Příspěvekod jis » úte 17 únor, 2009 14:28

Donedávna mi připojení­ z iTV k internetu přes proxy fungovalo. Poslední­ verze mi však zobrazuje chybu: Problém s připojení­m k internetu. Nepoškodila se funkce proxy? Dělá to ještě někomu?
Používám program iTV od roku 2008

jis
Příspěvky: 483
Registrován: ned 13 duben, 2008 0:33

Příspěvekod jis » čtv 02 duben, 2009 17:34

Nefunguje ani ve verzi 1.5.491. Podle mne program nastavení­ proxy ignoruje. Žádná komunikace na IP adresu ani port proxy neproběhne. Ověřeno sondou i z logu.
Funguje připojení­ přes proxy vůbec někomu?
Používám program iTV od roku 2008

jis
Příspěvky: 483
Registrován: ned 13 duben, 2008 0:33

Příspěvekod jis » čtv 30 duben, 2009 15:24

Obrázek
Nefunguje ani ve verzi 1.5.496. Po nastavení­ proxy iTV samozřejmě pro jistotu ukončí­m a znovu nahodí­m, pak se zobrazí­ tato hláška:
Obrázek
Žádná komunikace na IP adresu ani port proxy neproběhne. Opět ověřeno sondou i z logu.
Používám program iTV od roku 2008

admin
Site Admin
Příspěvky: 1619
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Příspěvekod admin » pát 01 květen, 2009 9:33

jis píše:Obrázek
Nefunguje ani ve verzi 1.5.496. Po nastavení­ proxy iTV samozřejmě pro jistotu ukončí­m a znovu nahodí­m, pak se zobrazí­ tato hláška:
Obrázek
Žádná komunikace na IP adresu ani port proxy neproběhne. Opět ověřeno sondou i z logu.


Jak uz jsem rikal nebo spis psal, ja to zkousel s nejakym proxy serverem nainstalovanym na svym pocitaci a fungovalo mi to tak nevim kde muze byt problem...

jis
Příspěvky: 483
Registrován: ned 13 duben, 2008 0:33

Příspěvekod jis » pát 01 květen, 2009 10:12

Já ví­m Milane, můj dotaz byl na ostatní­ uživatele, zda někdo další­ může potvrdit, nebo vyvrátit mé pozorování­.
Používám program iTV od roku 2008

jis
Příspěvky: 483
Registrován: ned 13 duben, 2008 0:33

Příspěvekod jis » úte 04 srpen, 2009 11:44

Po delší­m čase jsem otestoval, zda již náhodou nefunguje připojení­ z iTV k internetu přes proxy, mám poslední­ verzi 1.6.507. A ono to funguje!
Něco se muselo ohledně proxy v iTV od verze 1.5.496 změnit, byť to nebylo ve změnách uvedeno. V každém pří­padě je to velmi pří­jemné překvapení­.
Používám program iTV od roku 2008

admin
Site Admin
Příspěvky: 1619
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Příspěvekod admin » úte 04 srpen, 2009 12:51

jis píše:Po delší­m čase jsem otestoval, zda již náhodou nefunguje připojení­ z iTV k internetu přes proxy, mám poslední­ verzi 1.6.507. A ono to funguje!
Něco se muselo ohledně proxy v iTV od verze 1.5.496 změnit, byť to nebylo ve změnách uvedeno. V každém pří­padě je to velmi pří­jemné překvapení­.


Nezmenilo, je to divny :)

jis
Příspěvky: 483
Registrován: ned 13 duben, 2008 0:33

Příspěvekod jis » úte 04 srpen, 2009 14:35

Tak to souhlasí­m, je to podivné. V předchozí­ verzi 1.5.496, ve které jsem to zkoušel naposled, žádná komunikace na IP adresu ani port proxy neproběhla. Ověřoval jsem to sondou i z logu komunikace.
A v aktuální­ verzi 1.6.508 už iTV s proxy komunikuje a funguje.
Používám program iTV od roku 2008


Zpět na „Problémy s programem iTV“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host