Silvester stiahnute ITV ...300Mb RAM 100%

Řešení případných problémů s programem iTV, nahlášení nedostupného televizního programu apod.
ghsd3gs3

Silvester stiahnute ITV ...300Mb RAM 100%

Příspěvekod ghsd3gs3 » čtv 31 prosinec, 2009 22:06

Na silvestra stiahnuta verzia zahlcuje PC... pamat RAM vystupi az na 800MB ... obrazok na 300MB ukazuje .. procesor na 100% pracuje .... silvester ani neda pouzivat sa lebo brzdi mi ...

http://image.neonus.sk/image/sm/a407cf8 ... dae49.jpeg

admin
Site Admin
Příspěvky: 1625
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Re: Silvester stiahnute ITV ...300Mb RAM 100%

Příspěvekod admin » pát 01 leden, 2010 18:56

ghsd3gs3 píše:Na silvestra stiahnuta verzia zahlcuje PC... pamat RAM vystupi az na 800MB ... obrazok na 300MB ukazuje .. procesor na 100% pracuje .... silvester ani neda pouzivat sa lebo brzdi mi ...

http://image.neonus.sk/image/sm/a407cf8 ... dae49.jpeg


Nevim co to bylo za chybu, musela by se zjistit pricina, u mne iTV beha v poradku a bez problemu.

Dedo

Re: Silvester stiahnute ITV ...300Mb RAM 100%

Příspěvekod Dedo » ned 03 leden, 2010 20:20

ghsd3gs3 píše:Na silvestra stiahnuta verzia zahlcuje PC... pamat RAM vystupi az na 800MB ... obrazok na 300MB ukazuje .. procesor na 100% pracuje .... silvester ani neda pouzivat sa lebo brzdi mi ...

http://image.neonus.sk/image/sm/a407cf8 ... dae49.jpeg


Mam rovnaky problem, program som musel odstrelit, ked zaberal nejakych 600 MB RAM a stale zaberal viac a viac.

admin
Site Admin
Příspěvky: 1625
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Re: Silvester stiahnute ITV ...300Mb RAM 100%

Příspěvekod admin » ned 03 leden, 2010 22:03

Dedo píše:
ghsd3gs3 píše:Na silvestra stiahnuta verzia zahlcuje PC... pamat RAM vystupi az na 800MB ... obrazok na 300MB ukazuje .. procesor na 100% pracuje .... silvester ani neda pouzivat sa lebo brzdi mi ...

http://image.neonus.sk/image/sm/a407cf8 ... dae49.jpeg


Mam rovnaky problem, program som musel odstrelit, ked zaberal nejakych 600 MB RAM a stale zaberal viac a viac.


Musite mi lepe popsat jak problem vzniknul takhle tezko zjistim proc se tak stalo. Nejlepe postup jak chybu vyvolat. Predtim ale smazte soubory s priponou .itv, mozna byl problem v datech, nevim.

Dedo

Re: Silvester stiahnute ITV ...300Mb RAM 100%

Příspěvekod Dedo » pon 04 leden, 2010 16:23

ghsd3gs3 píše:Na silvestra stiahnuta verzia zahlcuje PC... pamat RAM vystupi az na 800MB ... obrazok na 300MB ukazuje .. procesor na 100% pracuje .... silvester ani neda pouzivat sa lebo brzdi mi ...

http://image.neonus.sk/image/sm/a407cf8 ... dae49.jpeg



Problem som odstranil tak, ze som najprv vratil povodnu verziu programu (iTV.bak) a znovu iTV aktualizoval.

admin
Site Admin
Příspěvky: 1625
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Re: Silvester stiahnute ITV ...300Mb RAM 100%

Příspěvekod admin » úte 05 leden, 2010 21:59

Dedo píše:
ghsd3gs3 píše:Na silvestra stiahnuta verzia zahlcuje PC... pamat RAM vystupi az na 800MB ... obrazok na 300MB ukazuje .. procesor na 100% pracuje .... silvester ani neda pouzivat sa lebo brzdi mi ...

http://image.neonus.sk/image/sm/a407cf8 ... dae49.jpeg



Problem som odstranil tak, ze som najprv vratil povodnu verziu programu (iTV.bak) a znovu iTV aktualizoval.


Tak to je fajn ze to jde, zrejme se to nejak spatne zaktualizovalo nebo co.

mimas

Příspěvekod mimas » stř 06 leden, 2010 13:14

Ahoj, takže mám ten samý problém zahlcená paměť, poklepání­m na ikonu na liště nespustí­ program, ale pí­še Probí­há nahrávání­ dat stanic. Prosí­m opakujte později, i když jsou data nahraná. Postup tady uveřejněný jsem zkoušel - původní­ verze .bak a znovu aktualizovat, smazal jsem i soubory .itv ale pořád využití­ procesoru 93 procent a výše.

admin
Site Admin
Příspěvky: 1625
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Příspěvekod admin » stř 06 leden, 2010 15:39

mimas píše:Ahoj, takže mám ten samý problém zahlcená paměť, poklepání­m na ikonu na liště nespustí­ program, ale pí­še Probí­há nahrávání­ dat stanic. Prosí­m opakujte později, i když jsou data nahraná. Postup tady uveřejněný jsem zkoušel - původní­ verze .bak a znovu aktualizovat, smazal jsem i soubory .itv ale pořád využití­ procesoru 93 procent a výše.


Tak jsem to nasel, dela to stanice STV3 pri nacitani dat pro 9.ledna 2010, pracuji na oprave, nova aktualizace programu bude vecer. Zatim si STV3 vyndejte z vlastnich stanic.

mimas

Příspěvekod mimas » stř 06 leden, 2010 16:33

děkuji za brzkou odpověď, ani sem nestačil napsat, že to dělá STV 3, kdyby se každý o nás staral jako ty, hned by bylo na světě lí­p, ještě jednou dí­k

admin
Site Admin
Příspěvky: 1625
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Příspěvekod admin » stř 06 leden, 2010 19:02

mimas píše:děkuji za brzkou odpověď, ani sem nestačil napsat, že to dělá STV 3, kdyby se každý o nás staral jako ty, hned by bylo na světě lí­p, ještě jednou dí­k


Tak je to opravene v dalsi aktualizaci, snad to bude ok.

ghsd3gs3

Příspěvekod ghsd3gs3 » sob 09 leden, 2010 8:13

Tak po aktualizacii aj mne to uz funguje ... .BAK pouzil vymazal *.ITV ..urobil aktualizaciu a program funguje v poriadku...vdaka

falcen99

Příspěvekod falcen99 » ned 10 leden, 2010 10:20

ghsd3gs3 píše:Tak po aktualizacii aj mne to uz funguje ... .BAK pouzil vymazal *.ITV ..urobil aktualizaciu a program funguje v poriadku...vdaka


Verze zlobi a vypada to ze nedokaze spustit svukovy soubor na upozorneni stara verse sla ok.

admin
Site Admin
Příspěvky: 1625
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Příspěvekod admin » ned 10 leden, 2010 11:14

falcen99 píše:
ghsd3gs3 píše:Tak po aktualizacii aj mne to uz funguje ... .BAK pouzil vymazal *.ITV ..urobil aktualizaciu a program funguje v poriadku...vdaka


Verze zlobi a vypada to ze nedokaze spustit svukovy soubor na upozorneni stara verse sla ok.


To je divny, v upozorneni nic meneno nebylo. Ma jeste nekdo podobny problem?


Zpět na „Problémy s programem iTV“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů