okno Vyhledávání a označování pořadů k upozornění

Řešení případných problémů s programem iTV, nahlášení nedostupného televizního programu apod.
jis
Příspěvky: 483
Registrován: ned 13 duben, 2008 0:33

okno Vyhledávání­ a označování­ pořadů k upozornění­

Příspěvekod jis » ned 10 leden, 2010 10:55

Už před časem došlo v tomto okně k jistým vylepšení­m, které však měly jeden negativní­ efekt, alespoň pro mě: Když si v seznamu pořadů kliknu na vybraný pořad, tento se zobrazí­ pod seznamem. Z jeho popisu lze kopí­rovat text, ale z jeho názvu ne. Dří­ve to bylo možné, teď to nejde :(.
Používám program iTV od roku 2008

admin
Site Admin
Příspěvky: 1619
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Re: okno Vyhledávání­ a označování­ pořadů k upozornění­

Příspěvekod admin » ned 10 leden, 2010 11:10

jis píše:Už před časem došlo v tomto okně k jistým vylepšení­m, které však měly jeden negativní­ efekt, alespoň pro mě: Když si v seznamu pořadů kliknu na vybraný pořad, tento se zobrazí­ pod seznamem. Z jeho popisu lze kopí­rovat text, ale z jeho názvu ne. Dří­ve to bylo možné, teď to nejde :(.


Kopirovat to nejde protoze je nazev pouzit jako caption v group boxu, ale neni problem to tam pripadne vratit.

jis
Příspěvky: 483
Registrován: ned 13 duben, 2008 0:33

Příspěvekod jis » ned 10 leden, 2010 11:16

To bych byl moc rád. Zjednodušovalo to totiž vytváření­ šablon: stačilo napsat např. "sex ve", z mnoha vyhledaných pořadů vybrat jednoho zástupce hledaného seriálu "Sex ve městě VI (16/20)" a vybrat z jeho názvu myší­ text pro šablonu "Sex ve městě VI (", která vyfiltruje výsledek do požadované podoby.
Používám program iTV od roku 2008

admin
Site Admin
Příspěvky: 1619
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Příspěvekod admin » ned 10 leden, 2010 11:17

jis píše:To bych byl moc rád. Zjednodušovalo to totiž vytváření­ šablon: stačilo napsat např. "sex ve", z mnoha vyhledaných pořadů vybrat jednoho zástupce hledaného seriálu "Sex ve městě VI (16/20)" a vybrat z jeho názvu myší­ text pro šablonu "Sex ve městě VI (", která vyfiltruje výsledek do požadované podoby.


Ok, v dalsi verzi to vratim zpatky.

jis
Příspěvky: 483
Registrován: ned 13 duben, 2008 0:33

Příspěvekod jis » pát 15 leden, 2010 17:39

Moc dí­k za vrácení­ zpět, zrovna dělám nové šablony a odsejpá to jedna radost :).
Používám program iTV od roku 2008

doggydog

Příspěvekod doggydog » stř 12 leden, 2011 22:28

chce to upozornovat na nazev poradu v uvozovkach.. a taky dalsi casti serialu.
zkuste se nechat upozornovat na program "Den D" - bez sance.
1. zpusob - otevrit velky program, najit ČT1, čtvrtek, a označit k upozornení­
výsledek: dalsi casti serialu nejsou oznacene
2. zpusob - otevrit male okno s kde se vklada full text k upozorneni - v zadne kombinace to neni mozne, bez uvozovek neni sance, Den D oznaci mnozstvi poradu
a co ta verze na android? brzy se nebudou windows desktopy pouzivat vubec:) jo smejete se, ono to prejde..

jis
Příspěvky: 483
Registrován: ned 13 duben, 2008 0:33

Příspěvekod jis » stř 12 leden, 2011 23:20

doggydog píše:zkuste se nechat upozornovat na program "Den D" - bez sance.
I takové šablony jdou udělat zcela v pohodě:
Obrázek
Používám program iTV od roku 2008

doggydog

Příspěvekod doggydog » stř 12 leden, 2011 23:50

samozrejme ze jsem to zkousel.. to bude tim, ze mate mene stanic a zobrazi se vam jenom tohle. ja mam dolu napsano "celkem 7211 poradu". a stejne je to blbej hack - proc by se uzivatel mel limitovat casem.. chce to uvozovky, chybeli me jiz mnoho mnoho krat.

jis
Příspěvky: 483
Registrován: ned 13 duben, 2008 0:33

Příspěvekod jis » stř 12 leden, 2011 23:58

Pro jakýkoliv pořad jsem zatí­m vždy dokázal šablonu vytvořit, využí­vám jich přes 50. Můžeš sem prosí­m tě hodit snapshot, jak dopadla ta šablona u tebe?
Používám program iTV od roku 2008

doggydog

Příspěvekod doggydog » čtv 13 leden, 2011 0:03

Obrázek

jis
Příspěvky: 483
Registrován: ned 13 duben, 2008 0:33

Příspěvekod jis » čtv 13 leden, 2011 0:18

doggydog píše:a stejne je to blbej hack - proc by se uzivatel mel limitovat casem..
To není­ žádný hack, to je o tom, zda umí­š možnosti programu využí­vat, nebo ne. A mimochodem, pravě u seriálů, které jsou v premiéře např. večer a v reprí­ze po půlnoci, nebo dopoledne, je vymezení­ času nutné, aby ti upozorňování­ fungovalo jen na tu část dne, ve které ten seriál chceš sledovat.

Tvůj snapshot i pro ostatní­:
Obrázek

Za prvé jsi nevymezil obvyklý vysí­lací­ čas a za druhé, pokud vymezí­š i kanál, tak se ti tam nemohou motat jiné stanice. Proč myslí­š, že tam ty další­ filtry vlastně jsou?
Používám program iTV od roku 2008

admin
Site Admin
Příspěvky: 1619
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Příspěvekod admin » čtv 13 leden, 2011 7:23

Podivam se na ty uvozovky v hledani, problem to nebude, coz by asi teda melo znamenat ze ten hledany vyraz musi byt presny jako v uvozovkach.

admin
Site Admin
Příspěvky: 1619
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Příspěvekod admin » čtv 13 leden, 2011 8:17

Uvozovky budou dostupne v dalsi verzi, doplnit je tam bylo jednodussi nez jsem si myslel...

admin
Site Admin
Příspěvky: 1619
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Příspěvekod admin » stř 19 leden, 2011 19:05

Doplneno ve verzi 1.6.596

Jarys

Jak lze rušit programy, dří­ve označeny k pozorování­ ?

Příspěvekod Jarys » ned 06 únor, 2011 13:42

Mám označeny programy k upozornění­, a chci to zrušit . Jak to udělat ? Děkuji...


Zpět na „Problémy s programem iTV“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 hostů