Stránka 2 z 2

Napsal: pon 29 srpen, 2011 8:36
od admin
To uz se da resit jestli to dela jenom kdyz neni net, podivam se na to.

Napsal: ned 04 září, 2011 18:55
od KamilZ
Dnes jsem jel spouštěl iTV bez inetu (opět ve vlaku :-) ) a zobrazily se správně všechny stanice. Po připojení­ na inet proběhla aktualizace celkem rychle (to tahání­ na pozadí­ se Vám povedlo, nemá to chybu!). Upravoval jste to nějak? (myslí­m zobrazování­ bez inetu)?

Napsal: ned 04 září, 2011 19:36
od admin
Tak to jsem rad ze to bylo v pohode, jen jsem to prehodil na pozadi, vcetne aktualniho dne takze lze program ihned pouzivat bez cekani, jen je tam chyba ze to spatne zobrazuji porady k upozorneni po spusteni, pise to ze nejsou zadne i kdyz jsou, to opravim v dalsi verzi, jinak je to asi v poradku.