Prima family

Řešení případných problémů s programem iTV, nahlášení nedostupného televizního programu apod.
Error
Příspěvky: 10
Registrován: pon 22 březen, 2010 19:24

Prima family

Příspěvekod Error » stř 01 únor, 2012 12:37

Již druhý den se nenačí­tá program Prima Family.

admin
Site Admin
Příspěvky: 1624
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Příspěvekod admin » stř 01 únor, 2012 13:24

Koukam na to a normalne se nacita, zkontrolujte si zda mate posledni a registrovanou verzi programu iTV.

Error
Příspěvky: 10
Registrován: pon 22 březen, 2010 19:24

Příspěvekod Error » stř 01 únor, 2012 20:08

To je opravdu divné. Mám ITV na PC i na notebooku, na PC jsou WinXP a na noťasu Win7 Profi.
Data i program jsem aktualizoval, systémy jsou také aktualizované. Na obou je aktivní­ NOD32, nic jiného společného mně nenapadá.

Error
Příspěvky: 10
Registrován: pon 22 březen, 2010 19:24

Příspěvekod Error » stř 01 únor, 2012 20:14

Ještě jednou jsem aktualizoval data jen na dnes a na PC je to již v pořádku. Jdu to ještě aktualizovat na NTB.

Error
Příspěvky: 10
Registrován: pon 22 březen, 2010 19:24

Příspěvekod Error » stř 01 únor, 2012 20:30

Ještě jednou jsem to zkontroloval a na NTB jsem měl na dnes na Primě jedinný pořad MASH v 7:25
Když jsem aktualizoval pořady na dnes, je to OK.
Je to trochu divné chování­ programu. Mám nastaveny automatické aktualice, aktualizovat při spuštění­.
Zkoušel jsem i aktualizovat chybějí­cí­ data, poté i aktualizovat všechny dny a nakonec pomohlo aktualizovat tento den.
Ale teď když se dí­vám na zí­třek a na pátek, tak je v programech Prima zase jen ten MASH v 7:25 a jiný program tam není­!

admin
Site Admin
Příspěvky: 1624
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Příspěvekod admin » stř 01 únor, 2012 21:01

No myslim si jestli neblbne server Primy ze to treba obcas vrati spatna data.

Error
Příspěvky: 10
Registrován: pon 22 březen, 2010 19:24

Příspěvekod Error » čtv 02 únor, 2012 10:19

Dnes se situace opakuje. V programu PRIMA je jen ranní­ MASH a poté už nic. Při akrualizaci se načtou pořady pro dněšek, pro zí­třek je tam opět jen MASH i když jsem se snažil načí­st všechna data.
V nastavení­ mám zaškrtnuto aktualizovat po spuštění­ (program se spouští­ při staru Woken), ale pomůže jen ta ruční­ aktualizace a jen pro dnešek.
Trochu nepohodlné a nepraktické.

admin
Site Admin
Příspěvky: 1624
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Příspěvekod admin » čtv 02 únor, 2012 11:02

Tak zkuste smazat soubory s priponou itv a datumem od dneska dopredu at se data nactou znovu, asi je v nich nejaky problem.

mace
Příspěvky: 53
Registrován: ned 20 leden, 2008 16:55

Příspěvekod mace » čtv 02 únor, 2012 21:13

Také nemám data na primě.První­ komplet je až od pondělí­ 6,2 Ale řekl bych,že je to problém u nich,protože včera mi nešel program ani co se zobrazuje v infu mé televize(nemyslí­m teletext)

Error
Příspěvky: 10
Registrován: pon 22 březen, 2010 19:24

Příspěvekod Error » pát 03 únor, 2012 13:50

Od pondělí­ 6.2. je již vše v pořádku. Na dnes jsem smazal *.itv a pomohlo to, načetl se i dnešek na Primě.
Protože ale stahuji program pro cca 50 kanálů, trvá docela dlouho než se to všechno znovu natahá.
Pravděpodobně byla opravdu poškozená data na Primě a snad už to vše dali do pořádku.


Zpět na „Problémy s programem iTV“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti