Stránka 2 z 2

Re: Prohlí­Å¾ení­ programu v okně

Napsal: úte 24 únor, 2015 18:21
od jis
admin píše:Tak zkuste novou verzi, ještě jsem tam udělal pár íºprav...
Tak jsem to vyzkoušel, použil jsem pro pohyb v okně s pořady svůj obyklý postup:
jis píše:Zlobí­ to hlavně, když se posouvám pomocí­ shift-left nebo shift-right na další­ kanály, pak se tvrdoší­jně zobrazují­ popisy z prvotně zobrazených kanálů.
A během 10s jsem zjistil, že to zlobí­ stále.
Samozřejmě, že jsem i počkal déle než těch 10s, zda se správná informace nakonec nedotáhne, ale nedotáhla.

Milane, copak vám se to neděje? Vy si to nemůžete sám u sebe vyzkoušet?

Jak jsem postupoval:
Pro jistotu jsem iTV ukončil a znovu spustil.
Zavřel jsem oznámení­ s dnešní­mi označenými pořady.
Dvakrát jsem kliknul na ikonu iTV v oznamovací­ oblasti, otevřelo se mi okno s dnešní­mi pořady.
(*) Kliknul jsem na "Večer" a pojí­ždění­m myší­ nad pořady v aktuální­m zobrazení­ jsem kontroloval, zda popisy sedí­, zatí­m vše ok.
Mám 15 sloupců/kanálů, na jednu obrazovku se mi v okně zobrazuje 5 sloupců. Takže zmačknutí­m 2x shift right skočí­m na poslední­ch 5 kanálů dnes večer.
Opět pojí­ždění­m myší­ nad pořady v aktuální­m zobrazení­ kontroluji, zda popisy sedí­ a zjišťuji, že nesedí­. Stále se zobrazují­ popisky z bodu (*). Pokud by se chyba neprojevila už teď, tak bych zmačknul 2x shift left, následují­cí­ den, pak 2x shift right a zlobilo by to na 100%.

Re: Prohlí­Å¾ení­ programu v okně

Napsal: pon 02 březen, 2015 17:04
od admin
Tak je to opravené, můžete to vyzkoušet :) ....

Re: Prohlí­Å¾ení­ programu v okně

Napsal: pon 02 březen, 2015 18:14
od jis
admin píše:Tak je to opravené, můžete to vyzkoušet :) ....
Důkladně jsem to otestoval a potvrzuji: Je to opravené :D
Dí­ky moc!

Re: Prohlí­Å¾ení­ programu v okně

Napsal: pon 02 březen, 2015 19:49
od admin
Ze to ale trvalo...

Re: Prohlí­Å¾ení­ programu v okně

Napsal: pon 02 březen, 2015 23:28
od jis
Dva měsí­ce :)
Hlavně, že se to nakonec podařilo.