NAČÍTÁM
NAČÍTÁM

Prohlášení o ochraně osobních dat

Ochrana osobních dat

Veškeré informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu se zákonem České republiky o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Společnost Kuma.cz s.r.o. je řádně registrovaným zpracovatelem osobních údajů, veškeré údaje získané od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro bezproblémové doručení zboží.

Objednávkou zboží a jejím potvrzením či registrací na našich stránkách, zákazník souhlasí s předáním informací nutných k úspěšnému doručení objednávky, přepravní společnosti, kterou si sám zvolil v objednávce. Vaše osobní data jsou plně zabezpečeny proti zneužití a budou dle zákona zabezpečena a použita pouze při komunikaci mezi prodávajícím a kupujícím.

Vaše osobní údaje jsou využity výhradně za účelem realizace objednaných služeb (např. dodání zboží) a slouží také pro provedení nezbytných účetních operací, vyhotovení daňového dokladu nebo identifikaci Vaší platby, učiněné bankovním převodem.

Kupující má právo na vymazání svých osobních údajů z databáze, požádá-li o to písemnou formou na hry@kuma.cz. Prodávající se tímto zavazuje nejpozději do 3 pracovních dnů od doručení písemné žádosti veškeré údaje o kupujícím z databáze vymazat.

Magazín

WRC 10 vyjde 2. září 2021 WRC 10 vyjde 2. září 2021 11. 08. 2021 , Jiří Bejda
Předobjednejte si hru Insurgency: Sandstorm a získejte 2 bonusov
Předobjednejte si hru Insurgency: Sandstorm a získejte 2 bonusov Zapojte se do realistických moderních přestřelek v dokonalé taktické střílečce s dokonalou atmosférou. Předobjednejte si hru a získejte 2 bonusové skiny: The… Přidáno 04. 08. 2021 , Jiří Bejda
BONUS CODE - World of Warships
BONUS CODE - World of Warships Akce ke každé objednávce dárek ! BONUS CODE - World of Warships ! Přidáno 12. 06. 2021 , Jiří Bejda
Všechny články