Nenačítá se Discovery

Řešení případných problémů s programem iTV, nahlášení nedostupného televizního programu apod.
jimenez

Nenačí­tá se Discovery

Příspěvekod jimenez » pát 18 prosinec, 2009 17:25

Dobrý den. Už nějaký den sleduji, že nefunguje načí­tání­ tv programu u kanálu Discovery. Jediné co mi to ukazuje je "Žádná data pro tento den". Samozřejmě jsem zkoušel načí­st jak celý den, tak všechny dny, tak pouze chybějí­cí­ data leč bez výsledku. Je tedy chyba u mě nebo je nějaký problém v programu? Děkuji za odpověď.

EDIT: Pokud ovšem najedu na logo stanice, zobrazuje se mi náhled vysí­lání­.

admin
Site Admin
Příspěvky: 1631
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Re: Nenačí­tá se Discovery

Příspěvekod admin » pát 18 prosinec, 2009 19:46

jimenez píše:Dobrý den. Už nějaký den sleduji, že nefunguje načí­tání­ tv programu u kanálu Discovery. Jediné co mi to ukazuje je "Žádná data pro tento den". Samozřejmě jsem zkoušel načí­st jak celý den, tak všechny dny, tak pouze chybějí­cí­ data leč bez výsledku. Je tedy chyba u mě nebo je nějaký problém v programu? Děkuji za odpověď.

EDIT: Pokud ovšem najedu na logo stanice, zobrazuje se mi náhled vysí­lání­.


Discovery zmenilo svoji domovskou stranku na http://www.yourdiscovery.com, uz je to opravene, staci restartovat program iTV. Museli ji zmenit ted nekdy, ja osobne mel v iTV data jeste dotazena v poradku.

jimenez

Příspěvekod jimenez » pát 18 prosinec, 2009 20:08

Děkuju již to běží­.

midato

Discovery CE

Příspěvekod midato » pon 01 únor, 2010 22:56

Nechci zakládat nové téma, je totiž podobné, jedná se o program Discovery CE.
Vždy po čase totiž zjistí­m, že v iTV nejsou data pro tuto stanici a musí­m dát ručně stáhnout data. Ty jsou zřejmě stahována z ...icaros.eu, kde jsou pouze na týden dopředu, takže následují­cí­ program v iTV chybí­...
Asi by byl "problém" stahovat data z 365dni.cz(?). Zde je totiž program pro Disc. CE, kde je nejen CZ název daného pořadu, ale i přeložený název konkrétní­ho vysí­laného dí­lu. Dále jsou zde kompletní­ popisky pořadů v angličtině.
Dí­ky za odpověď.

admin
Site Admin
Příspěvky: 1631
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Re: Discovery CE

Příspěvekod admin » úte 02 únor, 2010 7:45

midato píše:Nechci zakládat nové téma, je totiž podobné, jedná se o program Discovery CE.
Vždy po čase totiž zjistí­m, že v iTV nejsou data pro tuto stanici a musí­m dát ručně stáhnout data. Ty jsou zřejmě stahována z ...icaros.eu, kde jsou pouze na týden dopředu, takže následují­cí­ program v iTV chybí­...
Asi by byl "problém" stahovat data z 365dni.cz(?). Zde je totiž program pro Disc. CE, kde je nejen CZ název daného pořadu, ale i přeložený název konkrétní­ho vysí­laného dí­lu. Dále jsou zde kompletní­ popisky pořadů v angličtině.
Dí­ky za odpověď.


Pokud se iTV spousti kazdy den po startu pocitace tak si data prubezne dotahuje takze by meli byt vzdy dostupne. Z 365dni data stahovat nechci, nechci zase poslouchat jejich zbytecne reci, vyhrozovani a naschvaly.

midato

Příspěvekod midato » úte 02 únor, 2010 14:52

Toho jsem si všiml, že iTV dotahuje data po startu, ale bohužel s Discovery CE je nějaký problém, např. od 11.2. tam mám jen "5:10" Å pinavá práce", po zbytek dne žádná data. To se zřejmě samo nezaktualizuje, vždy si toho všimnu, až je skutečně tento den a musí­m dát ruční­ aktualiz.
S tí­m 365dni to je škoda a zároveň Vám rozumí­m...

Edit: Nedalo by se alespoň "dodat" další­ info k pořadům z této stránky?: http://www.yourdiscovery.com/tv-schedul ... ry_code=PL
Když už jsme zde měli předtí­m pouze polský překlad, tak teď alespoň tyto informace...
Děkuji.

midato

Příspěvekod midato » pon 22 únor, 2010 15:42

Autor stránky http://discovery.icaros.eu/ změnil vzhled i skrip, přidal doplňují­cí­ info a skript dále funguje i pro Discovery Science a World.
Prosí­m proto autora iTV aby toto opravil, neboť se nyní­ program pro Discovery CE nenačí­tá a jestli bude mí­t chuť, aby přidal i Science a World i s popisky.
Děkuji vřele!!!

EDIT: S programy pro Science a World bych raději počkal, neboť časově a někdy i obsahově nesedí­...

admin
Site Admin
Příspěvky: 1631
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Příspěvekod admin » pon 22 únor, 2010 20:22

midato píše:Autor stránky http://discovery.icaros.eu/ změnil vzhled i skrip, přidal doplňují­cí­ info a skript dále funguje i pro Discovery Science a World.
Prosí­m proto autora iTV aby toto opravil, neboť se nyní­ program pro Discovery CE nenačí­tá a jestli bude mí­t chuť, aby přidal i Science a World i s popisky.
Děkuji vřele!!!

EDIT: S programy pro Science a World bych raději počkal, neboť časově a někdy i obsahově nesedí­...


Zitra to bude opravene

midato

Příspěvekod midato » úte 16 březen, 2010 14:36

Bohužel stránka http://discovery.icaros.eu/ je několik dní­ již mimo provoz, takže i na iTV jsme bez programu. Nešlo by zařadit do výběru i polský program pro tuto stanici? Dí­ky.

admin
Site Admin
Příspěvky: 1631
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Příspěvekod admin » úte 16 březen, 2010 16:47

midato píše:Bohužel stránka http://discovery.icaros.eu/ je několik dní­ již mimo provoz, takže i na iTV jsme bez programu. Nešlo by zařadit do výběru i polský program pro tuto stanici? Dí­ky.


Tak je tam zpatky program v polstine z oficialnich stranek Discovery... staci restartovat program iTV, dohraje si spravna data

midato

Příspěvekod midato » úte 16 březen, 2010 22:57

Perfektní­, dí­ky moc!

midato

Příspěvekod midato » sob 05 červen, 2010 16:18

1) Tak jsem si všiml, že jsem dnes neměl stažená data pro Discovery CE...

2) Nebyla by možnost přidat do výběru i polský program pro Discovery CE jako tomu bylo dří­ve a nechat k výběru obě a ať si každý vybere, která verze (jazyk) mu ví­ce vyhovuje? Stránka http://discovery.icaros.eu/ je už zřejmě nenávratně fuč.

admin
Site Admin
Příspěvky: 1631
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Příspěvekod admin » sob 05 červen, 2010 21:00

midato píše:1) Tak jsem si všiml, že jsem dnes neměl stažená data pro Discovery CE...

2) Nebyla by možnost přidat do výběru i polský program pro Discovery CE jako tomu bylo dří­ve a nechat k výběru obě a ať si každý vybere, která verze (jazyk) mu ví­ce vyhovuje? Stránka http://discovery.icaros.eu/ je už zřejmě nenávratně fuč.


Mozna to pujde, zkusim to pridat do dalsi verze.

midato

Příspěvekod midato » pon 14 červen, 2010 20:22

Perfektní­! Dí­ky moc! Jen mám pocit, že v předchozí­ch verzí­ch byla polská diakritika OK a momentálně není­...

admin
Site Admin
Příspěvky: 1631
Registrován: úte 04 prosinec, 2007 12:41

Příspěvekod admin » úte 15 červen, 2010 6:31

midato píše:Perfektní­! Dí­ky moc! Jen mám pocit, že v předchozí­ch verzí­ch byla polská diakritika OK a momentálně není­...


Tak uz by to melo byt ok, staci restart programu a pak Aktualizovat data...


Zpět na „Problémy s programem iTV“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti